Jelenleg üres a kosarad.
-
Spanyolország nagy borvidékei

Spanyolország a világ egyik legjelentősebb bortermelő országa, borai olyan sokszínűek, mint maga az ország, a különböző éghajlatok, talajtípusok és borkészítési hagyományok által.
-
Primitivo, a korai éréséről ismert olasz vörös

A primitivo egy sötét héjú szőlőfajta, amely elsősorban a dél-olaszországi Puglia régióhoz kötődik, ahol bár nem őshonos, mégis évszázadok óta termesztik.
-
Uruguay 5 legkiemelkedőbb borvidéke

Uruguay déli régiói, különösen Canelones, Colonia és San José a bortermelés elsődleges szereplői, de a feltörekvő Maldonado és Durazno régiók is feliratkoznak ország jelentősebb borvidékei közé.
-
Kleine Zalze, Dél Afrika 300 éves múlttal rendelkező borászata

A Cape Winelands szívében található a Kleine Zalze díjnyertes dél-afrikai borászat, melynek stellenboschi birtokán már 1695 óta folyik a bortermelés egyre modernebb technikákkal, egyre nagyobb mértékben.
-
Az 5 legjelentősebb borvidék Új-Zélandon

Új-Zéland számos bortermelő régiója között öt kiemelkedő van, amelyek méretük és hírnevük alapján a legjelentősebbek: Central Otago, Gisborne, Hawke’s Bay, Marlborough és Waipara.
-
Tempranillo, egy őshonos ibériai szőlőfajta

A korai érésű tempranillo az egyik legjelentősebb és legszélesebb körben termesztett szőlőfajta Spanyolországban, ami vastag héjáról és mély, sötét színéről ismert.
-
Olaszország 5+1 legnagyobb és leghíresebb borvidéke

Olaszország 5+1 legnagyobb, s egyben leghíresebb borvidéke, Veneto, Puglia, Emilia-Romagna, Szicília, Piemonte és Toszkána meghatározzák és megtestesítik Itália borászatának lényegét.
-
Uruguay vezető borászata, a Bodega Garzon

A Bodega Garzon Uruguay egyik legkiemelkedőbb borászata, amely a modern borkészítés és a hagyományok ötvözésével vált nemzetközileg elismertté.
-
Malbec, az Argentínában új otthonra lelt fajta

A malbec Franciaországból származik, de igazi identitását és hírnevét Argentínában találta meg, és a szőlőtermesztés átalakulásának és rugalmasságának szimbólumává vált.
-
Bortermelés az Andok völgyeiben, avagy a chilei borászat

Chile a kiváló minőségű borok szinonimájává vált, és világszerte lenyűgözi a rajongókat változatos ízvilágával, kivételes kézművességével és egyedülálló terroirjával.
-
Achaval Ferrer, avagy az argentin borkészítés szenvedélye

Az Achaval Ferrer rendkívüli borainak alapjául azok a legendás szőlőültetvények szolgálnak, amelyeket több mint száz évvel ezelőtt telepítettek az Andok lábánál, az argentin Mendoza tartományban.
-
Vina Cobos – Az argentin borászat csúcsa

A Viña Cobos több mint 25 éve meghatározó szereplője az argentin borászatnak. A pincészet a dél-amerikai borvilág ikonikus fajtájára, a malbecre alapozza küldetését.
-
Dél-Ausztrália borászatának öröksége és jelene

A 19. századi kezdetek óta Dél-Ausztrália a világ egyik legjelentősebb bortermelő vidékévé vált, amelyet sokszínűségéért, minőségéért és a borkészítésben való innovációjáért ünnepelnek.
-
Hess Persson Estates – Borászat a Mount Veederről

A Hess Persson Estates a borvilág egyik legjelentősebb családi borászata, ami elkötelezett a határok feszegetése és a színvonal emelése mellett, hogy jellegzetes karakterű borokat készítsen.
-
A 140 éves múlttal rendelkező spanyol CVNE borászat

A CVNE borokat a cég megalapítása óta, azaz 140 esztendeje alkotják újra és újra minden évben, azzal a céllal, hogy klasszikus Rioja Alta borokat állítsanak elő: finom, hosszú lecsengésű italokat.
-
A Chateau Ste. Michelle borászat Washington államból

A pincészet évtizedeket töltött azzal, hogy a Columbia-völgyben található minőségi szőlőültetvényekbe, a legjobb borászati berendezésekbe és világszínvonalú, kiváló borász tehetségekbe fektessen be.
-
Columbia Crest, az északnyugati partvidék csúcsborászata

A Columbia Crest, amely találóan a Mount Rainer legmagasabb hegyéről kapta a nevét, az amerikai Washington állam borainak csúcsát képviseli a Columbia-folyó völgyének szőlőültetvényein.
-
Roger Goulart, a spanyol cava előfutára

A spanyolországi pezsgők, azaz a cavák hagyományos módszerrel történő előállításának úttörője, a Roger Goulart 19. század óta a cava autentikus ízének szinonimája.
-
J. Lohr, a kaliforniai Central Coast úttörő borászata

Igen kockázatos vállalkozás volt 50 évvel ezelőtt szőlőt telepíteni Kalifornia középső partvidékén, de a Jerry Lohr típusú úttörőkének hála megalapozták a helyi borászat felvirágzását.
-
Két borászat Pugliából: Masseria Pietrosa és Masca del Tacco

Az olaszországi Puglia az ízek és a tudás, a hagyományok és a vidéki kultúra földje. Ebben a régióban működik a két neves olasz borászat, a Masseria Pietrosa és a Masca del Tacco.
