Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A friss gyümölcsben rejlő teljes potenciál kihasználása érdekében a szőlőt kézzel, ládákba szüretelik, hogy az egész bogyót kis tartályokba töltsék, és csak a fürtök egy részét bogyózzák le. A kézműves termelés miatt az érleléssel természetes üledékkel rendelkezhet. A fermentáció és malolatikus erjesztés acéltartályokban történt, majd a bor 15 hónapot pihent tölgyfahordóban (francia és amerikai).
Származás: A Petit Verdot szőlő 100%-ban a Villena-i "Cabezo de la Virgen" lejtőin található szőlőültetvényeinkről származik, ami híres magas fekvéséről és mészkőben gazdag talajáról, amely kivételes ásványosságú és komplexitású szőlőt eredményez.
Fogyasztás: Párosítsa kiadós ételekhez, például grillezett báránybordához vagy egy gazdag marhapörkölthöz, így a robusztus tanninok és a fűszeres jegyek kiegészítik az étel ízgazdagságát.