Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A pincészetbe érve a szőlőt gondosan borkészítik, majd a fiatal bor 22 hónapig érlelődik amerikai és francia tölgyfahordókban. Ez a hosszabb érlelési időszak gazdag fűszeres és pörkölt tölgyfa aromákat ad a zamatos sötét gyümölcsökhöz, s még több erőt és összetettséget kölcsönözve a klasszikus, öreg Zinfandel karakterének.
Származás: Az Earthquake Zinfandelt, amely eredetileg egy régi Lodi-dűlőből származik, az 1906-os nagy San Francisco-i földrengés idején telepítettek. Miközben Michael Phillips a szőlőültetvényben a címke nevén töprengett, úgy gondolta, hogy illik ezt az intenzív bort a történelmi földrengéshez kapcsolni a névválasztással.
Fogyasztás: A bor jól párosítható mexikói tamalevel (töltött aprított csirke vörös mole mártással), darált marhahússal töltött főzőbanánnal vagy egy BBQ sertésbordával csípős mártásban.