Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A szőlőt 205 literes, négy éves barrique hordókbanban erjesztik és érlelik (batonozás nélkül), mielőtt sur latté palackoznák. Jean-Paul kézzel válogatja a szőlőt, Bucher-prést használ, és kísérletez a petite cuvee fermentációjával. A Hébrart nem akadályozza meg a malolaktikus erjedést, és minden remuage-ot kézzel végez.
Származás: Ehhez a francia pezsgőhöz való szőlő a franciaországi Champagne Vallée de la Marne és Montagne de Reims régiójában található premier cru szőlőültetvényekből származik. Ez a rozé pezsgő Pinot Noir és Chardonnay szőlő keverékéből készült, ami finom rózsaszín árnyalatot, élénk savasságot, valamint piros bogyós és citrusos aromáit eredményez, frissítő és elegáns ízvilággal.
Fogyasztás: Friss halakhoz, salátákhoz és mindenféle sült dologhoz tálalható.