Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: Az Awatere-völgy két termőhelyéről származó válogatott gyümölcsöt modern, gép eljárással szüretelték, ami lehetővé teszi az íz és aroma végső extrakcióját. A borászatban a szőlőt rozsdamentes acéltartályokba préselték, ahol hideg ülepítésre kerültek. Ezután kíméletesen átfejtették és beoltották olyan élesztőkkel, amelyek természetes módon fokozzák az aromákat és az ízeket. Az átlagosan 21 napig tartó hűvös erjesztés lehetővé tette, hogy a bor megtartsa élénk aromáit. Ezt követően a borokat rövid ideig hagyták seprőn ülepedni, mielőtt újra rozsdamentes acélbatartályokba töltötték érlelésre, amit végül a palackozás követett 2023 júliusában.
Származás: A Sauvignon Blanc szőlő két különböző, hűvös és száraz fekvésű Marlborough-i területről származik a szeles Awatere Valley alrégióból. A gyümölcsök többsége a felső Awatere-völgy ősi folyóteraszain fekvő szőlőültetvényről származik, kisebb részük pedig az alsó Awatere-völgy alluviális, szabad lefolyású talajairól.
Fogyasztás: Kagylófalatka lime héjával, kapribogyóval és friss bazsalikomos aiolival