Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A szőlő soha nem kapott gyomirtó szereket vagy szisztémás és természetesen rovarölő szereket sem, csak kénporral, rézzel, biológiai védekezéssel, mint például a "bacillus turugensis" a moly ellen és sok tudatossággal dolgozunk. Nyitott tetejű fatartályokban erjesztik, és 500 literes Allier tölgyfahordókban érlelik 18 hónapig, amit két év palackban való finomítás követ.
Származás: Amikor a Las Quebradas dűlőben a termőföld "megtört" (vagy spanyolul "quebrada") ez a 100%-os Monastrell született belőle. A szőlőültetvény sziklákon fekszik, a talaj köves "mészkő" és szerves anyagokban szegény. Ez a hagyományos szőlőültetvény hektáronként 1500 növényt nevel öntözési támogatás nélkül, a trágya szerves birkakomposzt.
Fogyasztás: Jól párosítható olyan gazdag ételekkel, mint a marhahús, a pácolt sertéslapocka vagy a szójaszósszal meglocsolt zöldséges rántott.