Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A teljes borkészítési folyamat során kis tételekben készül. Egészfürtös préselés, hogy megőrizzük a friss gyümölcsös minőséget a szárak és magok keserűsége nélkül. Francia és amerikai tölgyfahordóban erjesztve és érlelve a gazdagság, a pirítósság és a komplexitás érdekében. Sur lie érlelés havi battonage (seprőkeverés) mellett a jellegzetes bársonyos textúra és krémes íz érdekében. 7 hónapos érlelés francia (5% új) és amerikai tölgyfahordóban (7% új). Hordóban erjesztett és biztos fekvésű: 92%.
Származás: Kalifornia hűvös tengerparti szőlőültetvényein termesztve. Monterey megye citrus és lime ízeket biztosít. Santa Barbara megye mangó és ananász ízeket kölcsönöz. Mendocino megye zöld almás jegyeket kölcsönöz. Sonoma megye érett körte ízeket ad. A borok a következő borvidékeken teremnek: 42% Monterey megye, 34% Santa Barbara megye, 20% Mendocino megye, 4% Sonoma megye.
Fogyasztás: A kellemes párosítás érdekében tálalja kissé lehűtve egy fokhagymás fűszervajas sült csirke vagy krémes fettuccine Alfredo mellé, így a gazdag trópusi gyümölcsös ízek és a finom tölgyfa jegyek kiegészítik az étel ízgazdagságát.
Fajta összetétel | 100% Chardonnay |
Típus | Fehérbor |
Évjárat | 2020 |
Alkoholfoktartalom | 13.5% |
Ország | USA |
Régió | California |
Vivino pontszám | 3.9 pont |
Wine Enthusiast | 91 pont |