Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A szőlőket teljes érettségben szedték, majd rozsdamentes acél és beton kádak kombinációjában erjedt, majd új francia barrique hordóban és Stockinger tölcsérben érlelődött 22 hónapig.
Származás: A Seña szőlőültetvényei Ocoa-ban, a völgy középső részén, a Csendes-óceántól 25 mérföldre fekvő, mediterrán éghajlatú, erdők és szakadékok által védett, hűvösebb fekvésű helyen találhatók, mivel a kezdetektől fogva a fenntartható, organikus szőlőtermesztés volt a cél. A tenger felől érkező hűvös szelek megőrzik a szőlő friss aromatikáját, mediterrán klímája pedig tökéletes érettséget biztosít. A szőlő érési időszakában a szárazságot az Andokból érkező olvadt hó kristálytiszta vizével ellensúlyozzák.
Fogyasztás: Most nagyon élvezetes, de még több mint 15 évig eláll.