Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A Hess Collection pincészetnek ehhez a csodálatosan erőteljes borához csak a legjobb szőlőanyagot dolgozták fel. A szőlő Kaliforniában optimális körülmények között terem. A szüret után a szőlő gyorsan a présházba került, ahol gondosan átválogatták és bogyózták őket. Ezután következett a rozsdamentes acéltartályokban és kis fahordókban, ellenőrzött hőmérsékleten történő erjesztés. A borkészítést több hónapos érlelés követte francia tölgyfahordókban.
Származás: Monterey hűsítő köde és a csendes-óceáni parti szellő ideális klímát teremt a chardonnay termesztéséhez, amely csábító trópusi jegyekkel és ropogós savakkal rendelkező borokat eredményez. Az itteni szőlőtőkék mélyen az agyagból, homokból és kavicsból álló talajba ássák gyökereiket. A mérsékelt éghajlat meghosszabbítja a termesztési időszakot és kiegyensúlyozottá teszi a szőlőt, lehetővé téve a gyümölcsök számára, hogy a Central Coast jellegzetes ízvilágának rétegeit fejlesszék.
Fogyasztás: Ezt az amerikai fehérbort ideálisan, jól lehűtve, 8-10°C-on ajánlott fogyasztani csicseriborsó curry, céklás zöldségsaláta vagy lazacos-édesköményes omlett kísérőjeként.